Jump to content


Photo

do extensions work?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 gbwhitney

gbwhitney

    GMC Member

  • GMC Member
  • 15 posts

Posted 29 March 2012 - 04:22 AM

I tried to copy the .lib files from GameMaker8 into GameMakerHTML5.
and also tried to install "easymotion.gex"
both of which seem to work (though i do have to select easymotion everytime i open my project).

after copying the files over (-I COPIED THE .LIB FILES-) to the Lib folder of GameMakerHTML5 they all appear in the tabs and seem to work fine.
but when i try to test my game in the HTML (instead of in Windows) there are a bunch of sprites or objects that are missing or messed up when i try to test the game.
They all seem to work fine when i'm in the windows version.

So my question is...
-is this just the HTML version being buggy or,
--do these files work in GameMaker HTML5?
-and why would it work when running it in one version vs. the other?

(I am using drag and drop and have (control2-dude) that enables me to drag in and set global variables-i think this one in particular is messing up the html version).

any help would be appreciated.
THANKS

Edited by gbwhitney, 29 March 2012 - 04:41 AM.

  • 0

#2 Keano

Keano

    GMC Member

  • GMC Member
  • 21 posts
  • Version:GM:Studio

Posted 18 April 2012 - 06:12 PM

I tried to copy the .lib files from GameMaker8 into GameMakerHTML5.
and also tried to install "easymotion.gex"
both of which seem to work (though i do have to select easymotion everytime i open my project).

after copying the files over (-I COPIED THE .LIB FILES-) to the Lib folder of GameMakerHTML5 they all appear in the tabs and seem to work fine.
but when i try to test my game in the HTML (instead of in Windows) there are a bunch of sprites or objects that are missing or messed up when i try to test the game.
They all seem to work fine when i'm in the windows version.

So my question is...
-is this just the HTML version being buggy or,
--do these files work in GameMaker HTML5?
-and why would it work when running it in one version vs. the other?

(I am using drag and drop and have (control2-dude) that enables me to drag in and set global variables-i think this one in particular is messing up the html version).

any help would be appreciated.
THANKS


Have you tried redoing your work on this game of yours you are working on?
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users