Jump to content


Photo

Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Liam Jacobs

Liam Jacobs

    GMC Member

  • New Member
  • 16 posts
  • Version:GM:HTML5

Posted 03 November 2011 - 07:40 PM

Hey guys, I'm new here! I have GM-HTML5 and I cannot seem to get it to work! I've tried installing it a few times, I've updated a few times but I cannot seem to get games to run! Game maker itself works, but It cannot compile games. It gives me: "Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data."
Please help guys! This cost a lot of money to not be working!
  • 0

#2 NakedPaulToast

NakedPaulToast

    GM Studio/Mac/Win

  • GMC Member
  • 8299 posts
  • Version:GM:Studio

Posted 03 November 2011 - 08:24 PM

Hey guys, I'm new here! I have GM-HTML5 and I cannot seem to get it to work! I've tried installing it a few times, I've updated a few times but I cannot seem to get games to run! Game maker itself works, but It cannot compile games. It gives me: "Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data."
Please help guys! This cost a lot of money to not be working!

Which version of GM:HTML5 are you using, this error appears to have been fixed in 8.1.0.139?
  • 0

#3 Liam Jacobs

Liam Jacobs

    GMC Member

  • New Member
  • 16 posts
  • Version:GM:HTML5

Posted 03 November 2011 - 08:29 PM


Hey guys, I'm new here! I have GM-HTML5 and I cannot seem to get it to work! I've tried installing it a few times, I've updated a few times but I cannot seem to get games to run! Game maker itself works, but It cannot compile games. It gives me: "Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data."
Please help guys! This cost a lot of money to not be working!

Which version of GM:HTML5 are you using, this error appears to have been fixed in 8.1.0.139?



8.1.0.163 is the only version that I could update to. I take it that's the latest?
Still gives me problems for some reason. My AppData does not contain a runner.exe though!
  • 0

#4 NakedPaulToast

NakedPaulToast

    GM Studio/Mac/Win

  • GMC Member
  • 8299 posts
  • Version:GM:Studio

Posted 03 November 2011 - 08:40 PM

I would uninstall, then re-install from http://store.yoyogam...ler-1.0.163.exe.

If that doesn't work contact Helpdesk.
  • 1

#5 Liam Jacobs

Liam Jacobs

    GMC Member

  • New Member
  • 16 posts
  • Version:GM:HTML5

Posted 03 November 2011 - 08:40 PM

I would uninstall, then re-install from http://store.yoyogam...ler-1.0.163.exe.

If that doesn't work contact Helpdesk.


Okay, thanks very much!
  • 0

#6

  • Guests

Posted 03 November 2011 - 08:42 PM

If you've lost your runner data, then you'll probably have to download and fully install the full version again.
Use the download link you were emailed, and that will download the 1.0.163 "installer". Then install that and you should get everything restored.

#7 Liam Jacobs

Liam Jacobs

    GMC Member

  • New Member
  • 16 posts
  • Version:GM:HTML5

Posted 03 November 2011 - 08:54 PM


I would uninstall, then re-install from http://store.yoyogam...ler-1.0.163.exe.

If that doesn't work contact Helpdesk.


Okay, thanks very much!

Nope, still not working! Same error.
  • 0

#8

  • Guests

Posted 03 November 2011 - 09:29 PM

okay. Not much more we can do here. Please get in touch with the help desk. Quote you license and we'll check that as well, on the off chance it's gone funny too..

http://yoyogames.mojohelpdesk.com/


:sad:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users