Jump to content


Photo

When Click "Run The Game" it say a error !?!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Phu_Gamer

Phu_Gamer

    GMC Member

  • New Member
  • 2 posts

Posted 31 July 2011 - 12:25 AM

Well, I'm the newbie on GM. I has tried to do a tutorial 1-Your first game. I did anything correct on it but when page 7-15 I've got to try play a game but when I click "Run a Game" or "Run Game on Debug Mode" it say the error like this "Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data" what's that mean ?? My computer is can't use this one ? Please help me. I really want to create a game on this first trial. If you know my problem tell me !!.
P/s : Here's a image from that ( click on the link )
http://bugs.yoyogame...id=606&type=bug
  • 0

#2 Mayhem Games

Mayhem Games

    Proud Kiwi

  • GMC Member
  • 959 posts
  • Version:GM:Studio

Posted 31 July 2011 - 12:37 AM

Reinstall Game Maker, it means your missing the file "rundata" if i remember correctly.

Edited by Mayhem Games, 31 July 2011 - 12:39 AM.

  • 0

#3 Phu_Gamer

Phu_Gamer

    GMC Member

  • New Member
  • 2 posts

Posted 31 July 2011 - 10:22 PM

Let I check, thank you.
COOl !! I was reinstall and then the GM is working agains ::lmao:: thank you so much !

Edited by Phu_Gamer, 31 July 2011 - 10:32 PM.

  • 0

#4 AlexTM

AlexTM

    GMC Member?

  • GMC:Member
  • 1437 posts
  • Version:Unknown

Posted 01 August 2011 - 05:07 AM

.....lol

#5 zubairkhalid130

zubairkhalid130

    GMC Member

  • New Member
  • 12 posts

Posted 03 August 2011 - 03:37 PM

Download Game Maker 8.1 again and reinstall it. It works for me maybe it work for you.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users